Om Café Le Jardin

Kager, cocktails og kaffe i hyggelige omgivelser

Drømmen

Henrik Vargas Kehlet havde en drøm om at åbne en hyggelig cafe i hans fødeby Køge, hvor han ville servere gode kager, kaffe, cocktails & andre lækkerier. 

Han tog det første skridt og begyndte at lede efter et egnet lokale. Han fandt det perfekte sted, kun 100 meter fra det sted hvor han bor, nemlig i dette nye område ved Søndre Strand til.

Han manglede dog nogen til at bage kagerne, men et opslag fra Køges Borgmester Marie Stærke, på Instagram, gjorde at Henrik blev opmærksom på Lena Thorsson, som var med i “Den store Bagedyst” Henrik kontaktede straks Lena for at høre om hun var med på ideen. Hun slog hurtigt til og stoppede som Lærer på en Specialskole i Slimminge. Den 5. juni 2021 åbnede de dørene til Cafe Le Jardin i Køge hvor Borgmester Marie Stærke kom og åbnede Cafeen ved at skære det første stykke kage.

I slutningen af ​​2022 stoppede samarbejdet mellem Henrik og Lena, da de så Cafeen bevæge sig i hver sin retning.

Men Henriks drøm kunne ikke stoppe, så i en samtale med Jaciane, hans kone i dag, besluttede de at fortsætte med deres drøm og fortsætte med projektet. Jaciane besluttede at lægge sit erhverv som terapeut til side og begive sig ud på det nye og søde eventyr. Hun foreslog at bevare brownie- og blondiebasen, der eksisterede før, men tilføje tropiske smage, former og kreativitet. De besluttede at have Fokus på at få folk til at nyde en kop kaffe og kage i Cafeen, istedet for at have så meget Take-Away og give gæsterne den specielle oplevelse, som man får, når man besøger Cafeen.

De “opfandt” Havens Afternoon Tea, hvor de forsøger at lave forskellige Temaer alt efter sæson og begivendhed. Det har været meget vellykket, fordi folk kommer mange steder fra bare for at få denne unikke oplevelse. Som Jaciane siger, “I vores Haveoase kommer gæsterne ikke blot for at spise, de lever i nuet, og kommer for at få hele oplevelsen. Lade den oplevelse blive i deres sjæl, for at blive husket, når de har brug for at lade op og få ny energi.

Jaciane & Henrik udgør et vidunderligt team, de arbejder sammen og udfører nænsomt dette eventyr, sammen med pigerne, som hjælper med at holde Le Jardin fuld af liv, energi og uforglemmelige oplevelser.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores Haveoase.

Café med kager, cocktails og kaffe i hyggelige omgivelser i Køge.

Vi glæder os til at forkæle alle jeres sanser

Vi er et ægtepar, der sammen med de piger, der arbejder hos os, tilbyder en uforglemmelig oplevelse i vores Haveoase, hvor I kan smage de bedste og lækreste kager, og i kan også bestille vores Kagetapas eller Talkager til jeres specielle dage.

Ud over kage, har vi bl.a. også lækre Sandwich, morgenmadstallerkener, dejlig Kaffe, skønne Cocktails og du bliver også nød til at prøve vores fantastiske Afternoon Tea. Den vil du aldrig glemme!
Kig i vores menukort og du vil se alle vores mulighederne.

Vores Haveoase kan også lejes til private arrangementer, og hvis du ikke vidste det, kan du også holde din fest om aftenen i cafeen. Vi stiller cafeen til rådighed for festligheder som Ceremonier og Bryllupsfester (vi havde vores egen Ceremoni og vores Bryllupsfest i cafeen) Fødselsdage, Dåb/Babyshower og Begravelsesceremoni.

Kontakt os endeligt, hvis i ønsker mere information. Vi elsker at opfinde og skabe forskellige Events, hvor alle kommer ud af den daglige rutine og fordyber sig i en verden af ​​fantastiske kager & uforglemmelige oplevelser.

Vi venter på dig i vores Haveoase.

Café med kager, cocktails og kaffe i hyggelige omgivelser i Køge.

Vi sætter pris på jeres ord

Wow et lækkert lille sted 🤩 tak for lækre kager og vildt gode cocktails 😍 vi kommer helt sikkert igen! Sødeste piger med ekstraordinær god service ⭐️
Virkelig anbefalesværdigt 👏

– Hanne A. 

Skøn kage, kaffe, omgivelser og betjening. Blev mødt med et smil og personale som var klar med det samme. Smag, udseende og oplevelse vedrørende kager er et kapitel for sig.
Kan kun anbefales.

– Søren P.

Kage tapas. Enestående smagsoplevelser og utrolig smukt dekorerede kager med bl.a. spiselige blomster og spiseligt guld, serveret i smukke og farverige omgivelser. Super venligt og serviceminded personale. Kan klart anbefales.

– Frank A.

Fantastisk hyggeligt sted, med god stemning, de sødeste mennesker og meget lækker og smuk brunch, som også mætter♥️. Vi kommer helt sikkert igen og skal næste gang smage nogle af de flotte kager, som de også har♥️.

– Gitte L.