Om Café Le Jardin

Kager, cocktails og kaffe i hyggelige omgivelser

Drømmen

Drømmen om at drive Cafe i barndomsbyen Køge fik Henrik Kehlet til at lede efter et egnet lokale. Lokalet dukkede op i Køges ny boligområde Søndre Kyst, hvor Henrik Kehlet også bor.

Ideen var at drive en klassisk Cafe med god kaffe og nogle gode kager, lidt Øl, Vin & Cocktails. Henrik drømte om at den store bagvæg i Cafeen, skulle rumme en levende blomstervæg. Dette vidste sig dog ikke at kunne lade gøre, hvis man samtidigt ville producere kage og brød i Cafeen.

Et Instagram opslag fra Køges Borgmester, Marie Stærke, fik dog Henrik Kehlet på andre tanker. Marie skrev nemlig i opslaget om Lena Thorsson fra Køge, som var i finalen i “Den store Bagedyst”. Henrik ringede til Lena, som i første omgang var interesseret i at høre mere om projektet.

Enden på det, blev at Lena stoppede som lærer på en specialskole i Slimminge og 5. juni 2021 blev dørene slået op til Køge nye Kagecafe Cafe Le Jardin og Borgmester Marie Stærke kom og skar det første stykke kage.

Kageglade gæster kommer fra nær og fjern, for at smage på de dejlige kager, sandwich og Cocktail.

I slutningen af 2022, stoppede samarbejdet imellem Lena Thorsson & Henrik Kehlet, da de så Cafeen bevæge sig i hver sin retning. Succen med kage ud af huset, er blevet så stor at mange af Cafeen gæster, går forgæves efter kage, til at spise i Cafeen.

Café med kager, cocktails og kaffe i hyggelige omgivelser i Køge.
Café med kager, cocktails og kaffe i hyggelige omgivelser i Køge.

Vi glæder os til at forkæle alle jeres sanser

I fremtiden, vil vi have mere fokus på de gæster, der kommer i Cafeen og sørge for at der først og fremmest er kage til dem. Cafeen vil fra 3. januar 2023, have åbent alle dage fra 10.00 – 17.00. 

Vi vil fortsætte med alle de kendte kager og opskrifter, som Sure Blondiner, Brunetter, Ultimativ Gulerodskage, Romtrøfler osv.

Der vil også blive indgået en aftale med Bertels, om levering af deres populære bagte Cheesecakes i weekenderne, så ingen kunder går forgæves, når de på deres søndagstur, gerne vil have en god kop kaffe og et stykke kage.

Der vil også blive lagt lidt mere vægt på Kagetapas i selve Cafeen og som nyt vil der hver dag være mulighed for Havens Afternoon The/Kaffe med små Sandwich, Scones & Havens dejlige kager.

Der vil også stadigvæk være mulighed for bestilling af Kagetapas som Cake away og man vil også stadigvæk kunne leje hele eller dele af Cafeen til bryllup, barnedåb, fødselsdage eller begravelse.

I fremtiden vil det være Henrik & hans forlovede Jaciane, som sammen med Havens dygtige personale, vil sørge for alle de dejlige kager, brød & Sandwich, der bliver bagt og produceret i Cafeen.

Vi vil fortsætte med at udvikle og fornye os og sørge for at de kunder der kommer i Cafeen, får en fantastik oplevelse.

Vi glæder os til at forkæle alle jeres sanser.
Kh. Jaciane & Henrik

Café med kager, cocktails og kaffe i hyggelige omgivelser i Køge.
Café med kager, cocktails og kaffe i hyggelige omgivelser i Køge.

Vi sætter pris på jeres ord

Wow et lækkert lille sted 🤩 tak for lækre kager og vildt gode cocktails 😍 vi kommer helt sikkert igen! Sødeste piger med ekstraordinær god service ⭐️
Virkelig anbefalesværdigt 👏

– Hanne A. 

Skøn kage, kaffe, omgivelser og betjening. Blev mødt med et smil og personale som var klar med det samme. Smag, udseende og oplevelse vedrørende kager er et kapitel for sig.
Kan kun anbefales.

– Søren P.

Kage tapas. Enestående smagsoplevelser og utrolig smukt dekorerede kager med bl.a. spiselige blomster og spiseligt guld, serveret i smukke og farverige omgivelser. Super venligt og serviceminded personale. Kan klart anbefales.

– Frank A.

Fantastisk hyggeligt sted, med god stemning, de sødeste mennesker og meget lækker og smuk brunch, som også mætter♥️. Vi kommer helt sikkert igen og skal næste gang smage nogle af de flotte kager, som de også har♥️.

– Gitte L.